Domain Sorgulama & Domain Fýrsatlarý

Firmalar, çağrı merkezini kendi bünyelerinde kurabildikleri gibi dışarıdan bir çağrı merkezi şirketi ile de çalışabilirler. Bu durum göz önünde bulundurulduğunda çağrı merkezi müşteri temsilcisi arayan firmalar iş ilanları yayınlar ve ihtiyacı olan çağrı merkezi müşteri temsilcisini bulmayı amaçlarlar. Çağrı merkezi müşteri temsilcisi olmak isteyen adaylar bu ilanları takip edip uygun ilanlara başvurabilir. Çağrı merkezi müşteri temsilcisi, firma ile ilgili müşterilerden gelen önerileri yönetime bildirmekle sorumludur. Müşterilerden gelen telefonları cevaplamak ve bildirilen sorunlara pratik çözüm bulmak çağrı merkezi müşteri temsilcilerinin görevleri arasında bulunur.

  • Ayrıca ”Aday Kriterleri” bölümünden de tecrübe, eğitim, askerlik ve ehliyet gibi istenilen şartları öğrenebilirsin.
  • Müşterilerin sorunlarını dinleyip pratik çözümler sunmak çağrı merkezi müşteri temsilcisinin sorumluluğundadır.
  • Müşterilerin firmalarla doğrudan iletişim kurmasını sağlayan çağrı merkezi müşteri temsilcisi, müşterilerden gelen çağrıları cevaplar.
  • Çağrı merkezi müşteri temsilcilerinin aldıkları maaş, çalıştıkları firmanın kriterlerine göre de değişiklik gösterir.
  • Uzun ya da vardiyalı seçeneklere göre çalışma koşullarına uyum sağlayan çağrı merkezi müşteri temsilcisi, yüksek stres koşullarına adapte olmalıdır.

Almak istediðiniz isim veya isimler baþka bir kiþi veya firma tarafýndan daha önceden kayýt edilmiþse whois bilgilerini ( domain name ) sorgulayabilirsiniz. Whois kaydýndan o kiþi veya firmaya ait telefon ve mail bilgisine ulaþabilirsiniz. Online domain yönetimi panelimiz sayesinde domain yönlendirme, ns sunucu oluþturma ve dns deðiþikliði gibi iþlemleri kolayca yapabilirsiniz. Domain / Alan Adýnýzý bir web hosting hizmeti olmaksýzýn yayýnda olan herhangi bir adrese veya IP’ye yönlendirebilirsiniz. Bu iþlemi Hesap Yönetim Panelinden ücretsiz olarak yapabilirsiniz. Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu takip ediniz.

Domain Satýn Alma

Kabarık olmalı, sade olmalı, duvağı kısa olmalı, yok, uzun olmalı… Ancak söz konusu, nikah elbiseleri olduğunda, çok az insan küçük yaşlardan itibaren bunun hayalini kurmaya başlar. E-posta, telefon ve canlý destek hattý üzerinden 7/24 tüm alan adý iþlemleri için desteðe kolayca, beklemeden ulaþabilirsiniz. Hemen üye olun, .com domain ile birlikte ücretsiz .xyz, .online ve .com.tr alan adý alýn. İşinizin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanmış 500’ü aşkın özelleştirilebilir hazır web sitesi şablonu arasından seçim yapın.

Müşterilerin sitenizden randevu almasına ve ödeme yapmasına izin verin. Daha fazla kişiye ulaşmak ve kendi online topluluğunuzu oluşturmak için bir blog açın. Sitenizin organik trafiğini ve arama motorlarındaki performansını en üst düzeye çıkarmanıza yardımcı olacak, güçlü SEO araçları edinin. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un bir dizi ziyaret ve açılışlarda bulunmak üzere Aydın’a teşrifi için DSİ Misafirhanesi’nde düzenlenen programa katıldı. Üniversitemiz Afet ve Acil Durum Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Uzm.

Almak Ýstediðim Domain Kayýtlý Ýse Ne Yapabilirim?

Bir domain adý girerek domain arama iþlemi gerçekleþtirmek. Aklýnýzda daha önceden belirlemiþ olduðunuz domain isimleri varsa toplu olarak sorgulama iþlemi de gerçekleþtirebilirsiniz. Hayalinizdeki alan adýný bulduysanýz baþkasý kayýt etmeden hemen tescil edin.

Alan Adý Tescili Ne Anlama Gelir?

Bunun için gerekli iþlemi domain hizmetleri sunan tecrübeli firmamýz aracýlýðýyla yapabilirsiniz. Ýnternet tarayýcýlarýnýn adres çubuðuna bu isimler yazýlarak sitelere giriþ yapýlýr. Belirli bir web hizmeti için yardım almak mı istiyorsunuz?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *